Informatii livrare

Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura fiscala expediata cu comanda ca si articol distinct.
Durata medie de livrare este de aproximativ 2 zile -4 zile lucratoare(24h-48h) si este doar informativa. Depasirea duratei de livrare, informative de pe site, nu angajeaza responsabilitatea societatii S.C. Lucageton Trans S.R.L. pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri aferente. Obligatiile contractuale, conform OUG 34/2014, vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator mandatat de S.C. Lucageton Trans S.R.L. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii SC Lucageton Trans SRL. Costurile de retur vor fi facturate clientului si deduse din suma de rambursat pentru comanda sa.
In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 7 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii S.C. Lucageton Trans S.R.L. despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail-office@anvelopecamion19.ro, telefon-0759138585 sau scrisoare recomandata si va fi adresata societatii S.C. Lucageton Trans S.R.L., Braila , str. Minerva, nr 2-, bl B, sc 1, et 2, ap 14.
S.C. Lucageton Trans S.R.L. se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

!!! In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC Lucageton Trans SRL.
In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa serviciul clienti al societatii SC Lucageton Trans SRL, prin e-mail : office@anvelopecamion19.ro, telefon-0759138585 sau scrisoare recomandata si va fi adresata societatii S.C. Lucageton Trans S.R.L., Braila , str. Minerva, nr 2-, bl B, sc 1, et 2, ap 14.
S.C. Lucageton Trans S.R.L. se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.
!!! Produsele folosite (anvelopele montate) nu vor putea in niciun caz sa fie acceptate de catre S.C. Lucageton Trans S.R.L. sa fie returnate sau rambursate. 

Web Design By ITeXclusiv.ro