Termeni si conditii

                         Societatea comerciala care administreaza site-ul prezentat este S.C. Lucageton Trans S.R.L cu sediul in Braila , strada Minerva , nr 2-8, bl B, sc 1, et2, ap 14 , Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J9/72/2018 , avand cod unic de inregistrare RO38773208 ,numita in continuare vanzator.

Achiziționarea produselor de pe site-ul www.anvelopecamion19.ro presupune acceptarea și respectarea termenilor si condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale, bifând căsuța “Sunt de acord cu termenii si condițiile“. Pentru utilizarea acestui website, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.
Clientul – reprezinta persoana fizica sau juridical care acceseaza Site-ul www.anvelopecamion19.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

Administratorului site-ului www.anvelopecamion19.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturile de autor asupra acestui Website apartin firmei S.C. Lucageton Trans S.R.L. si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.Toate drepturile sunt rezervate. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor

CONTACT

Telefon: 0753731345 (Suport Clienti)

Comenzi online non-stop!
Email:  office@anvelopecamion19.ro
Prezentele conditii generale de vanzare sunt aplicabile in Romania, mai precis clientilor care au adresa de domiciliu si de livrare in Romania.

1. Info Produse
Produsele comercializate prin intermediul www.anvelopecamion19.ro sunt noi, second hand si resapate, în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscal și certificat de garanție(anvelope noi).
!!!! Clientul este obligat sa respecte cu strictete prescrierile si recomandarile in materie de securitate si de fiabilitate referitoare la utilizare (vehicul, umflare, presiune, etc.), la montare si la stocarea produselor. Vanzatorul nu poate fi trasa la raspundere in nici un caz pentru utilizarea in conditii necorespunzatoare a produselor cumparate (cum ar fi montarea defectuoasa a anvelopelor, rularea neconforma, etc).
Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC Lucageton Trans SRL, nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate prin site. In caz de ruptura de stoc, SC Lucageton Trans SRL, va incerca sa afiseze aceasta indisponibilitate pe site sau va contaca clientul cat se poate de repede pentru a-l informa si a-i propune sa-si modifice comanda. In caz de modificare, SC Lucageton Trans SRL va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin mail noua comanda modificata.
Firma SC Lucageton Trans SRL isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzilor pe o cantitate mai mica de 2 bucati dintr-un articol cand in stoc mai exista doar 2 bucati.
!!! fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

2. Info Comanda
Prin inregistrarea unei comenzi pe site (www.anvelopecamion19.ro), clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre client, dupa efectuarea unei comenzi are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face exclusiv telefonic.
Administratorul site-ului www.anvelopecamion19.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile, stocul sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).
!!! In cazul in care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile sunt procesate numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura. Orice comanda care nu este platita in maximum 7 zile de la primirea confirmarii de comanda de catre client, va fi anulata in mod automat.

Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea SC Lucageton Trans SRL nu va putea fi trasa la raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de e-mail sau ale coordonatelor adresei de livrare. De asemenea, nu va fi acceptata nici o modificare a adresei de livrare a comenzii dupa ce aceasta a fost platita. Clientul va avea totusi posibilitatea sa modifice pe raspunderea sa adresa de livrare luand contact direct cu livratorul. In aceste conditii, societatea SC Lucageton Trans SRL nu va fi responsabila de eventualele erori de livrare sau pierdere de colete de catre livrator. Dupa plata comenzii nu va fi acceptata nici o modificare a acesteia (dimensiuni, brand, profil, adresa de facturare si/sau de livrare, etc)
In cazul unor eventuale erori din comanda, clientul va trebui sa contacteze cat de repede societatea SC Lucageton Trans SRL prin telefon (0753731345) sau prin e-mail (office@anvelopecamion19.ro) si va primi precizari referitor la conditiile de anulare si de rambursare ale comenzii respective.
SC Lucageton Trans are dreptul de a refuza orice comanda din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:
- produsul comandat nu (mai) este disponibil stoc;
- clientul a comandat mai putin de 2 bucati din acelasi articol si stocul nu este suficient;
- imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
- identificarea unei erori in informatiile despre produs inclusiv pretul sau o oferta promotionala
SC Lucageton Trans SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

3. Info Preturi si modalitati de plata
Preturile afisate pe site ul www.anvelopecamiom19.ro a societatii SC Lucageton Trans SRL sunt exprimate in RON si includ valoarea TVA-ului, respectiv de 19% in Romania, precum si taxele de mediu acolo unde este cazul (la anvelope).
Vanzatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere. Pretul care este platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii.
Plata prin ordin de plata - Puteti afla coordonatele bancare ale societatii SC Lucageton Trans SRL fie in sectiunea Contact a site-ului www.anvelopecamion19.ro, fie de pe confirmarea de inregistrare de comanda pe care o veti primi prin e-mail dupa trimiterea comenzii dvs. Comanda poate fi consultata oricand in contul dumneavoastra de pe site la sectiunea Comenzile mele.
!! ! In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata (cu virament in termen de maxim 7 zile, conform precizari punctul 2-Info Comanda, din prezentele Termeni si Conditii), comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare a sumei precizate la inregistrarea comenzii si confirmarea comenzii, ulterior prin mail sau telefonic. In cazul neonorarii la plata a Ordinului de Plata din partea bancii, comanda respectiva va fi anulata automat.

Plata online prin card bancar - Aceasta metoda de plata este disponibila doar pentru achizitia de anvelope. Dupa ce selectati ca metoda de plata Plata online prin card bancar, dupa validarea cosului de cumparaturi veti fi redirectionat in mod automat catre interfata securizata de plata a procesatorului de plati (tert) unde puteti finaliza tranzactia completand datele necesare. Magazinul online www.anvelopecamion19.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca ING pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.
!!! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision din partea cumparatorilor ; comisionul de tranzactie este suportat de SC Lucageton Trans SRL. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra nu sunt inregistrate pe www.anvelopecamion19.ro, datele ajung direct si doar la banca respectiva, care proceseaza plata online,SC Lucageton Trans SRL neavand acces la aceste date .

4. Info Livrare Produse
Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura fiscala expediata cu comanda ca si articol distinct.
Durata medie de livrare este de aproximativ 2 zile -4 zile lucratoare(24h-48h) si este doar informativa. Depasirea duratei de livrare, informative de pe site, nu angajeaza responsabilitatea societatii SC Lucageton Trans SRL pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri aferente. Obligatiile contractuale, conform OUG 34/2014, vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.
Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator mandatat de SC Lucageton Trans SRL. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii SC Lucageton Trans SRL. Costurile de retur vor fi facturate clientului si deduse din suma de rambursat pentru comanda sa.
In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 7 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii SC Lucageton Trans SRL despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail-office@anvelopecamion19.ro, telefon-0753731345 sau scrisoare recomandata si va fi adresata societatii SC Lucageton Trans SRL, Braila , str. Minerva, nr 2-, bl B, sc 1, et 2, ap 14.
SC Lucageton Trans SRL se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

!!! In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC Lucageton Trans SRL.
In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa serviciul clienti al societatii SC Lucageton Trans SRL, prin e-mail-office@anvelopecamion19.ro, telefon-0753731345 sau scrisoare recomandata si va fi adresata societatii SC Lucageton Trans SRL, Braila , str. Minerva, nr 2-, bl B, sc 1, et 2, ap 14.
SC Lucageton Trans SRL se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.
!!! Produsele folosite (anvelopele montate) nu vor putea in niciun caz sa fie acceptate de catre SC Lucageton Trans SRL sa fie returnate sau rambursate. 

5. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, primind integral banii inapoi, mai putin cheltuielile de transport, sau schimbandu-l cu un produs identic (in limita existentei acestuia in stoc). Pentru a beneficia de acest lucru este necesar sa restituiti produsul in aceeasi stare, noua, in care a fost receptionat, inclusiv cu toate accesoriile, consumabilele sau materialele de prezentare si publicitate aferente acestuia, neuzat, fara urme de murdarie sau zgarieturi etc-deci in conditii de produse noi absolut revanzabile. De asemenea este necesar sa returnati si ambalajul produsului fara nici o deteriorare decat aceea strict necesara pentru deschiderea sa. Trebuie sa prezentati si factura fiscala primita cu comanda livrata si care face referire la produsul returnat.
ATENTIE ! Aceasta facilitate nu este oferita decat consumatorilor persoanelor fizice, nu si persoanelor juridice. 

6. Garantia Produselor
Anvelopele noi comercializate de catre vanzator beneficiaza de o garantie de 1 ani de la data emiterii facturii. Garantia produselor comandate (anvelope) se solutioneaza la sediul societatii de catre vanzator, prin repararea sau inlocuirea produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea vanzatorului, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat, neprezentand defecte de fabricatie; atunci clientul suporta contravaloarea transportului.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (100RON, fara TVA / ora).

7. Returnarea produselor livrate si restituirea platii
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor de catre SC Lucageton Trans SRL.
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante sau accesorii auto. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante sau accesorii auto conforme. Daca anvelopecamion… nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

Produsele cu lipsa de conformitate:Anvelopele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a anvelopecamion19.com, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.In aceasta situatie, clientul poate alege inlocuirea anvelopelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client.
Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre anvelopecamion19.com
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

8. Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

9. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal
Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.anvelopecamion19.ro
Site-ul www.anvelopecamion19.ro este operat de societatea S.C. Lucageton Trans S.R.L cu sediul in Braila , strada Minerva , nr 2-8, bl B, sc 1, et2, ap 14 , Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J9/72/2018 , avand cod unic de inregistrare RO38773208
Prin completarea formularului de inregistrare de pe anvelopecamion19.com, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii anvelopecamion19.ro in urmatoarele scopuri:
-Stabilirea contactului cu clientii;
-Prelucrarea comenzilor;
-Participarea la concursuri, promotii;
-Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
-Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea anvelopecamion19.com si a tertilor cu care anvelopecamion19.com are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.anvelopecamion19.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si livrarea produselor catre client.

10. Drept aplicabil si rezolvarea litigiilor
Prin folosirea site-ului www.anvelopecamion19.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.anvelopecamion19.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, prin e-mail : office@anvelopecamion19.ro, telefon-0753731345 sau scrisoare recomandata si va fi adresata societatii SC Lucageton Trans SRL, Braila , str. Minerva, nr 2-, bl B, sc 1, et 2, ap 14, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11. Disponibilitatea serviciului
Administratorul www.anvelopecamion19.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.anvelopecamion19.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@anvelopecamion19.ro

Web Design By ITeXclusiv.ro